Produkty pro odpadní tuk (2)

Přírodní škrob

Přírodní škrob

Následující parametry definují standardy kvality pro náš přírodní kukuřičný škrob: Vlhkost [%]: Minimálně 9 %, Maximálně 12,5 % Bílkoviny [%]: Maximálně 0,4 % pH: Rozsah 5 až 7
Maltitol - Maltitol 80/55

Maltitol - Maltitol 80/55

Maltitaste maltitolový sirup se získává katalytickou hydrogenací maltózového sirupu. Má nižší glykemický index než stolní cukr. Nízká kalorická hodnota. Nezanechává nežádoucí chuť v ústech. Vynikající tepelná odolnost. Nízká hygroskopičnost. Zajišťuje kontrolu viskozity, krystalizace a barvy. Nedává vznik zubnímu kazu. Poskytuje vynikající křupavost pro potahování žvýkaček. Nevstupuje do Maillardovy reakce. Vyhovuje USP/EP/BP. Aplikační oblasti: čokoláda, zmrzlina, dietní produkty, koláče, sušenky, cukr, žvýkačky, energetické tyčinky, nealkoholické nápoje, halva, džem, pomazánková čokoláda, oplatky a pekařské výrobky. Forma balení: plechovka, sud, cisterna a flexi tank. Doba trvanlivosti: 24 měsíců. Původ: Turecko.